تلاش برای تبدل خانه‌های قدیمی بروجرد به اقامتگاه بوم‌گردی

معاون گردشگری لرستان گفت: در راستای توسعه گردشگری و افزایش ظرفیت‌ واحدهای اقامتی شهرستان خانه‌های تاریخی به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می‌شود.

به گزارش میراث آریا، حجت الله عباسیان ۲۰خردادماه در جلسه بررسی طرح های میراث فرهنگی بروجرد در سالن جلسات فرمانداری با اشاره به پتانسیل بالای شهرستان بروجرد در زمینه گردشگری گفت: از صاحبان خانه‌های تاریخی دعوت می شود تا با مشارکت در طرح توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی، به رونق این صنعت در سطح شهرستان کمک کنند.

معاون گردشگری استان لرستان افزود: مالکان خانه‌های تاریخی که در مسیرهای اصلی تردد واقع شده‌اند و از استحکام بنای اولیه برخوردارند، می‌توانند با مراجعه به میراث فرهنگی شهرستان مجوزهای لازم برای تغییر کاربری ملک خود به اقامتگاه بوم‌گردی را دریافت نمایند.

او اظهار کرد: تا پایان سال گذشته هشت اقامتگاه بوم‌گردی در بروجرد فعال بود که این تعداد هم‌اکنون به ۲۳ اقامتگاه افزایش یافته و هدف‌گذاری شده که تا پایان سال جاری این رقم به ۵۰ اقامتگاه برسد.

عباسیان به پیشرفت طرح‌های مهم گردشگری در بروجرد اشاره کرد و گفت: از ۶ طرح مهم در دست اجرا، یکی از آن‌ها ساخت اولین هتل بوتیک لرستان و غرب کشور است که تاکنون ۸۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی و ۴۳ میلیارد ریال تسهیلات برای این طرح هزینه شده و براساس برنامه ریزی تا پایان امسال باید به بهره‌برداری برسد.

معاون گردشگری لرستان با تاکید بر رفع موانع موجود در مسیر توسعه گردشگری افزود: مشکل اساسی بیشتر در بخش طرح‌های عمرانی است که فاقد ردیف اعتباری هستند.

او اظهار کرد : از ۷۶ پروژه زیرساختی گردشگری استان تا کنون ۳۵ پروژه به عنوان جاذبه‌های گردشگری در برنامه راهبردی توسعه استان لحاظ شده است.

عباسیان گفت: در بروجرد نیز چهار طرح معرفی شده که فقط روستای کپر جودکی دارای پنج میلیارد ریال اعتبار است، در حالی که پروژه‌های مهمی نظیر کوشکی، ابسرده و سراب کرتول فاقد ردیف بودجه هستند.

معاون گردشگری لرستان افزود: روستای کپر جودکی باید تا سال ۱۴۰۵ و سراب کرتول تا سال ۱۴۰۷ به بهره‌برداری برسد و پیگیری‌های لازم از همین حالا باید انجام شود.

او با اشاره به ظرفیت مطلوب بروجرد به دلیل آب‌وهوای مطلوب و خوراکی‌های متنوع، پیشنهاد برگزاری جشنواره‌های رویدادمحور مانند جشنواره گلاب، ترشی و سیب را مطرح کرد و افزود: با هم‌افزایی و تلاش همگانی، می‌توانیم به توسعه پایدار گردشگری در بروجرد دست یابیم و این شهرستان را به مقصدی برای گردشگران تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404032101340
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha